Într-o lume în continuă schimbare , cei care nu reușesc să inoveze vor rămâne în urmă. Suntem atenți la ceea ce fac antreprenorii și corporațiile inovatoare la nivel global, ceea ce ne ajută să aducem cele mai bune practici startup-urilor și să modelăm ecosistemele. CIVITTA oferă servicii de inovare pentru start-up-uri, ajutându-le să se dezvolte și să se extindă; pentru universități, conectând cercetarea cu afacerile și contribuind la comercializarea cercetării și dezvoltării; pentru corporații, aducând inovația în organizațiile mari; și pentru guverne, ajutându-le să construiască comunități de inovare și ecosisteme la nivel național și global.

Serviciile noastre de inovare acoperă:

INOVAȚIA CORPORATIVĂ
CONSULTANȚĂ START-UP ȘI COMERCIALIZARE C&D
PUNEREA ÎN APLICARE A DEZVOLTĂRII ECOSISTEMULUI
STUDII DE POLITICI DE INOVARE

Serviciile noastre de inovare acoperă:

Cum facem

Un proiect tipic de consultanță în acest domeniu începe cu o evaluare a capacităților de inovare ale unei companii, o conversație aprofundată și un schimb de informații cu un expert în inovare, în timpul căruia acesta evaluează starea unui start-up sau a unei organizații și identifică nevoile acesteia. După aceea, o echipă de experți în inovare proiectează o soluție și identifică prioritățile strategice de inovare formulate pentru a satisface nevoile clienților.

Etapa finală a unui proiect este implementarea planului de acțiune împreună cu echipa clientului, monitorizarea progresului, controlul rezultatelor intermediare și asistarea clientului în luarea deciziilor.

MAI ÎNCERCAȚI INOVAȚIA ȘI SOLUȚIILE DE VALOARE IMPLEMENTATE

Cere o cotație

Studii de caz