Echipa noastră are acreditări educaționale puternice, curiozitate intelectuală, capacitate dovedită de conducere și angajament față de valori. Suntem riguros din punct de vedere analitic, oferind sfaturi bazate pe facturi pentru a face treaba. În acest sens, oferim o valoare excelentă pentru punctul de preț al banilor.

Ajutăm:

1. CORPORAȚII

Lucram pentru companii din diferite industrii, cum ar fi telecomunicații, servicii bancare, asigurări, retail, producție, FMCG, transport, energie, HoReCa, mass-media și edituri, servicii IT, construcții, silvicultură, agricultură, imobiliare, private equity și servicii profesionale.

2. STARTUPS ȘI IMM-uri

Servim companii și întreprinderi mici din întreaga industrie, cu accent pe companiile inovatoare, pe R&D și pe dezvoltarea start-up-urilor.

3. GUVERNE ȘI ONG-uri

Deservim instituții guvernamentale centrale (ministere și agenții guvernamentale), regiuni și municipalități, instituții de învățământ, inclusiv universități, spitale, companii publice, infrastructuri publice și instituții de utilitate energetică și alte organizații internaționale (BERD, Banca Mondială, Comisia Europeană), organizații non-guvernamentale.

Serviciile pe care le oferim

STRATEGIE

Lucrăm împreună cu clienții noștri în ceea ce privește planificarea strategică, expansiunea pe noi piețe, gestionarea schimbărilor și transformările organizaționale pentru a crea schimbări semnificative în afacerea, organizarea și societatea. În activitatea noastră, oferim cele mai bune practici de strategie și experiență acumulate în multe țări și industrii.

INOVAȚIE

Noi ajutam startup-urile sa creasca si sa scada; universitățile să conecteze cercetarea cu mediul de afaceri și să comercializeze cercetarea și dezvoltarea; corporații să construiască și să accelereze inovarea în cadrul companiei, iar guvernele să construiască comunități de inovare și ecosisteme.

FINANȚARE

Ajutăm clienții să identifice oportunitățile de finanțare, să dezvolte proiectul și să urmeze procesul de implementare. Oferim servicii de consultanță în finanțarea națională a programelor UE, finanțarea programelor la nivelul UE (Orizont 2020), atragerea investitorilor în capitaluri proprii și împrumuturile din sectorul privat.

CERCETARE

Reunim și analizăm informații externe și interne pentru a furniza informații valoroase pentru luarea deciziilor clienților noștri. Realizăm cercetarea pieței, cercetarea pieței produselor, cercetarea pieței de atitudine, cercetarea

DIGITAL

Îi ajutăm pe clienți să devină mai competitivi în era digitală folosind Big Data și cele mai recente tehnologii IT. Serviciile noastre includ strategia digitală, analiza călătoriei clienților și reproiectarea, UI / UX, dezvoltarea web și mobilă, analiza și segmentarea bazei de clienți, analiza churn și alte servicii IT și Big Data.

IMPLEMENTARE

Oferim asistență în orice etapă a implementării proiectului, prin înființarea și funcționarea biroului de management al proiectelor (PMO), sprijinirea dezvoltării / extinderii afacerii și completarea capacităților temporare și lipsurilor de competență cu consultanții angajați, precum și crearea unor echipe de outsourcing în Central Europa de Est.

SUSTAINABILITY

We enable our clients to integrate sustainability and sustainable innovation in daily operations in a strategic and quantifiable manner, as well as assist them in locating and obtaining optimal funding opportunities for a transformation into a more agile, resilient, and eco-friendly entity.

CAUŢI SERVICII DE CONSULTANȚĂ?

Cere o cotație