CIVITTA - Story of our company

POVESTEA CIVITTA

CIVITTA provoacă normele tradiționale de consultanță în management, oferind resurse de consultanță de calitate care oferă rezultate la un raport avantajos calitate-preț. Ajutăm clienții — de la companii private la guverne și organizații non-profit — să își provoace propriile industrii devenind mai inovatori, eficienți și dinamici.

COMBINĂM MODELUL TRADIȚIONAL DE CONSULTANȚĂ

CONSULTANȚĂ DE MANAGEMENT BAZATĂ PE FAPTE

Folosim metodologii și abordări ale setului de instrumente tradiționale de consultanță, cu accent pe rigoarea analitică și rezolvarea problemelor. Experiența noastră anterioară de consultanță în peste 10.000 de proiecte și o vastă rețea ne permite să utilizăm cele mai bune practici din industrie.

ECHIPĂ EXPERIMENTATĂ

Echipa noastră de management combină alumnii firmelor de consultanță Big 3 și Big 4, agenții de cercetare de piață, institute de politici publice și antreprenori. Pentru a completa grupul nostru de parteneri, angajăm persoane talentate care doresc să crească și să contribuie în locațiile lor. Printre noi se numără absolvenți de la Harvard, Stanford, Wharton, London Business School, Bocconi, INSEAD și HEC și universități de top de pe piața europeană. Fiecare dintre noi este un expert în diferite industrii, funcții și domenii.

PRACTICI ȘI ORIENTAȚI SPRE IMPACT

Vrem să ne asigurăm că munca noastră oferă rezultate reale clienților noștri. Nu vrem să scriem expuneri teoretice sau rapoarte care colectează praf pe rafturi. Principalul nostru obiectiv este servirea clienților care înțeleg că pot beneficia de ajutor extern și care sunt gata să implementeze soluții și să conducă la schimbări în organizațiile lor. Ajutăm clienții sugerând soluții pragmatice care iau în considerare specificul clientului, inclusiv capacitățile echipei interne de implementare.

ȘI

CHALLENGER MINDSET

CURAJOȘI ȘI INOVATORI

Independența noastră ne permite să spunem ceea ce credem cu adevărat clienților noștri. Nu ne temem să contestăm status quo-ul și îi încurajăm pe clienții noștri să gândească "outside the box" și să provoace industriile sau instituțiile lor la schimbări pozitive. Aceasta înseamnă a pune întrebări dificile, a face observații inconfortabile și a aduce idei noi și soluții inovatoare la masă.

MODEL FLEXIBIL ȘI EFICIENT

Ne concentrăm pe ceea ce avem nevoie de la clienții noștri — echipe excelente care oferă rezultate prin proiecte. Avantajul nostru provine din următorul model de afaceri: costuri reduse datorate birocrației interne scăzute, cheltuieli limitate pentru marketing și materiale de promovare, utilizarea eficientă a personalului nostru de consultanță, instrumente de colaborare private (TimeBase), echipă flexibilă și eficientă, structuri adaptate nevoilor clienților, renunțarea la componentele fără valoare adăugată din domeniul  proiectului și aplicarea taxelor de success acolo unde este justificat.

CIVITTA - The Challengeʳ Advisory

Inițiată ca o alianță a firmelor de consultanță din statele baltice, cu sediul în Estonia, CIVITTA este acum cea mai importantă consultanță de management din Europa Centrală și de Est.

Consultanții noștri sprijină companiile interesate și care operează în peste 40 de țări din Europa, Asia și America, rezultând peste 10 000 de proiecte finalizate.

CIVITTA provoacă industria tradițională de consultanță în management, oferind clienților la un preț rezonabil servicii de consultanță de înaltă calitate bazate pe fapte si analiza. Lucrăm cu clienți din sectorul privat și public și îi ajutăm să își provoace propriile industrii, devenind mai inovatori, eficienți și dinamici.

0

Sucursale naționale

0

Consultanți

0

De birouri

0

Dezvoltatori de software

Unde ne aflăm?

În cei opt ani de la înființare, CIVITTA a devenit compania de consultanță lider din Europa Centrală și de Est, angajând peste 380 de consultanți în 27 de birouri din 18 țări.

Sediul nostru internațional se află în Tartu, Estonia. Alte birouri CIVITTA sunt distribuite în Estonia, Letonia, Lituania, Finlanda, Polonia, Ucraina, România, MoldovaBelarus, SerbiaSlovacia, BulgariaMacedonia Północna, KosovoArmeniaDanemarca  și Suedia, cu un birou de vânzări în Regatul Unit, Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru și Turcia.

De asemenea, desfășurăm proiecte de consultanță și de cercetare de piață în țările din afara piețelor interne. Miile de proiecte finalizate s-au bazat pe o abordare flexibilă și internatională și au asigurat o cooperare de succes cu clienți din peste 40 de țări din Europa, Asia și Africa.