Lucrând la CIVITTA

AVENTURĂ

Apreciem oamenii ieșiți din comun, care nu doresc să facă lucruri de zi cu zi. Suntem deschisi la noi experiențe și contestăm status quo-ul. Nu este niciodată plictisitor aici!

PROVOCARE INTELECTUALĂ

Susținem învățarea la locul de muncă printr-o varietate de proiecte provocatoare din punct de vedere intelectual care acoperă diverse industrii, funcții și regiuni geografice.

ORGANIZAȚIE NON-IERARHICĂ

Apreciem un grad ridicat de responsabilitate și importanța contribuției fiecărui angajat de la prima zi la locul de muncă. Toată lumea este de așteptat să contribuie la succesul general.

FLEXIBILITATE

Încercăm să echilibrăm munca cu viața personală, creând posibilități de combinare a studiilor, a activităților antreprenoriale, a hobby-urilor, a sportului și a vieții de familie.

DISTRACŢIE

La CIVITTA, oferim o atmosferă de lucru plăcută, evenimente sociale, ședințe în afara sediului și excursii în străinătate pentru întreaga companie.

Cine ar trebui să se alăture echipei noastre?

Succesul nostru constă în echipa talentată și pasională de profesioniști care fac CIVITTA un loc minunat de lucru.

Modul în care lucrăm:

  • Echipe și proiecte internaționale
  • Mediul de lucru non-ierarhic
  • Proiecte cu impact și semnificative
  • Concentrați-vă pe creșterea și mentoratul angajaților
  • Remunerații competitive și pachete de instruire

Studenți și absolvenți

Căutăm întotdeauna talente de pe piețele noastre locale care doresc să se dezvolte profesional lucrând proiecte semnificative în țările lor de origine și pe plan internațional. Dacă sunteți un student sau un absolvent recent, vă oferim diverse stagii și poziții entry-level care se vor potrivi nevoilor dumneavoastră.

Aplica acum

Profesioniști experimentați

Credem cu adevărat că oricine poate deveni consultant de management și poate aplica cunoștințe relevante pentru a stimula schimbarea în organizații și pentru a avea un impact asupra societății. Dacă sunteți un consultant cu experiență sau un expert în industrie, condus de dorința de a schimba și de a inova, avem toate capacitățile necesare pentru a vă ajuta să vă dezvoltați.

Aplica acum

Cariera de consultanta la CIVITTA

Credem cu adevarat ca succesul nostru se afla in echipa talentata si pasionata de profesionisti care fac CIVITTA un loc minunat de lucru. Încurajăm personalul nostru să caute aventură în tot ceea ce face și să-i ajute să-și atingă obiectivele profesionale și personale.

ASSOCIATE PARTNER

Conduce mai multe echipe cu un rol din ce în ce mai important în mentorarea altor colegi și dezvoltarea business-ului

ANALIST SENIOR / CONSULTANT SENIOR

Lucrează mai strâns cu membrii echipei de clienți și deține un flux special în proiect, cum ar fi efectuarea analizei operaționale, a cercetării de piață, a modelului financiar etc.

ANALIST JUNIOR / CONSULTANT JUNIOR

Sprijină echipa cu cercetarea pieței, analiză, colectarea de date, generarea de idei și alte activități de zi cu zi

PARTENER

Lider intelectual cu expertiză profundă în anumite industrii și / sau linii de servicii și portofoliu de clienți proprii

PROJECT MANAGER / TEAM LEAD

Responsabilitate deplină asupra execuției proiectului, asigurându-se că acesta este livrat la timp, în buget, și conform așteptărilor de calitate a celor livrate

ANALIST / CONSULTANT

E responsabil de sarcini mai importante și mai sofisticate, inclusiv analiza și vizualizarea datelor, formularea și testarea ipotezelor etc.

CAUȚI NOI OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ?

Aplică acum și construiește-ți cariera în CIVITTA, câștigând experiență internațională și avand un impact real. Completează formularul iar echipa noastră va analiza aplicația și te va contacta. Pentru orice întrebări cu privire la aplicație, trimite un e-mail la adresa adventure.ro@civitta.com

COMPLETAȚI FORMULARUL

*Câmpuri obligatorii

Nivel de experienta*
Locație preferata*
Documentul nu trebuie să fie mai mare de 2 MB
Documentul nu trebuie să fie mai mare de 2 MB
Documentul nu trebuie să fie mai mare de 2 MB

Formularul
a fost succesat